Sähkö- ja Teletyöt ammattitaidolla

Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme, teemme laajalla skaalalla sähköasennukset kylpyhuoneremonteista teollisuushalleihin. Palveluksessasi on tehokas ja hyvin verkostunut iskuryhmä.

Lue lisää

Yrityksemme

Tuomo Penttilä perusti yrityksen vuonna 1963 nimellä Insinööritoimisto Tuomo Penttilä. 80-luvulla toiminta jatkui nimellä Suunnittelu Penttilä ja 90-luvun alussa yhtiömuodon vaihtuessa nimeksi vakiintui Suunnittelu Penark Oy. Kaikkina vuosikymmeninä yritys on pysynyt perheyrityksenä, missä ovat työskennelleet yhdessä insinöörit, arkkitehdit ja rakennusmestarit avustajineen.

Suunnittelutoimistomme tarjoaa talonrakennusalan suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalveluja uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin noin 3000 kohteen kokemuksella. Monipuolinen referenssilistamme sisältää kohteita omakotitaloista lähtien suuriin teollisuuslaitoksiin sekä urheiluhalleihin. Vaikka toimimme pääasiassa Pirkanmaan alueella, olemme olleet mukana projekteissa ympäri Suomea Lapin lomakohteita myöten.

Perheyrityksemme on joustava ja taloudellisia ratkaisuja luova yritys. Palvelumme lähtökohtana on asiakkaan tarpeiden täyttyminen ja ammattimaisen avun tarjoaminen.